Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا

 

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: تاکنون 30 بیمار مبتلا به کرونا در مرکز نفس آبادان (نقاهتگاه بیماران حاد تنفسی) بستری و پس از بهبودی حالشان از آن مرکز مرخص و به منازلشان بازگشتند.

شکراله سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار آریا با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 3 مورد جدید از ابتلا به بیماری کرونا در منطقه جنوب غرب خوزستان ثبت شده که هر سه نفر خرمشهری اند، اظهار کرد: تاکنون210 نفر در منطقه جنوب غرب خوزستان (شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان) به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد 75 نفرشان آّادانی، 108  نفرشان خرمشهری و 27  نفرشان نیز شادگانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شمار فوتی های ناشی از کرونا در منطقه همان 20 نفر قبلی است، افزود: از 210 فرد مبتلا به کرونا تاکنون 167 نفرشان پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.

به گفته وی وضعیت سلامتی افراد مرخص شده از بیمارستان تا 2 هفته پس از ترخیص و در خانه دنبال می شود.

فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا در جنوب غرب خوزستان درباره مرکز نفس تصریح کرد: توصیه مان به بیمارانی که پس از بهبودی از بیمارستان مرخص می شوند آنست که به جای منزل به مرکز نفس بروند که خوشبختانه با استقبال خوبی هم از سوی این افراد مواجهیم، به جرات می توان می گویم که بیشترین آمار افراد بستری در مرکز نفس در میان سایر مراکز کشور را دارا هستیم،  چنین نقاهتگاههایی در کل کشور هست اما استقبال خوبی نشده اما در منطقه ما از آن به خوبی استقبال کردند آن دلیلش هم خانواده هایشان و امکانات بسیار خوبی موجود در این مرکز است.

سلمان زاده یادآور شد: در مرکز نفس، بیماران پس از ترخیص از بیمارستان به مدت یک هفته تا 10 روز در آنجا نگهداری می شوند، تاکنون 30  نفر در آنجا بستری و پس از بهبودی کامل ترخیص شده اند، هر چند بستری شدن در این مرکز اختیاری و با رضایت فرد انجام می شود اما توصیه ما به بیماران نیز بر بستری شدن در این مرکز است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آماده شدن آزمایشگاه تشخیص ویروس این منطقه برای بازگشایی، گفت: منتظر بازدید مسئولان وزارت بهداشت از این آزمایشگاه و دریافت تائیدیه آنان هستیم البته چون این آزمایشگاه بر اساس استانداردها ساخته شده به طور حتم تائیدیه را دریافت می کنیم، ظرف هفته آینده شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود.

وی از دستیابی سریع تر به پاسخ آزمایشات مربوطه در تشخیص ابتلا به بیماری کرونا به عنوان مهمترین مزیت راه اندازی این آزمایشگاه نام برد و افزود: با بهره برداری از این آزمایشگاه می توانیم از افراد بیشتری تست بگیریم به طور مثال کارکنان کارخانه ای در منطقه ما که از شهرهای دیگر به اینجا می آیند مورد آزمایش قرار گیرند ضمن آنکه افراد علامت داری که نیاز به بستری ندارند نیز می توانند مورد آزمایش قرار گیرند و از یا خانواده افراد بیمار تست گرفته شود.

وی اظهار کرد: کشورهای موفق در کنترل بیماری کرونا کشورهایی بودند که آزمایشات بیشتری را گرفتند و مبتلایان بیشتری تشخیص داده شدند، این امر سبب کنترل تماس های آنها و شکل گیری اقدامات بعدی و کمک به قطع زنجیره ابتلا شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: با راه اندازی آزمایشگاه از یک سو امکان تشخیص موارد مثبت از ابتلا به بیماری کرونا بیشتر واز سوی دیگر نیز مرگ و میر  کاهش می یابد زیرا با تشخیص به موقع، پیگیری و درمان بهبودی زودتر حاصل می شود به طور حتم بالا رفتن تشخیص موارد مثبت به کنترل بهتر بیماری منجر می شود.

سلمان زاده با تاکید بر اینکه کار نظارت و غربالگری از افرادی که در سرای سالمندان، مراکز نگهداری ایتام و زندان هستند به شکل مرتب و دوره ای انجام می شود، یادآور شد: پس از انجام نظارت ها و غربالگری ها در صورت وجود علائم، از افراد آزمایشات لازم گرفته می شود.

وی درباره بازگشت به محل کار افراد مبتلایی که از مرحله ابتلا گذر کرده اند، گفت: به طور حتم بایستی 2 هفته از بهبودی این افراد گذشته باشد تا بتوانند به سر کارشان برگردند، با راه اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس در منطقه می توانیم از این دسته از افراد آزمایش دوباره ای بگیریم تا اطمینان حاصل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره ماه رمضان و کرونا افزود: در مورد افراد دارای بیماری زمینه ای همچون قلبی، عروقی، دیابت، تنگی نفس و زنان باردار تکلیف مشخص است اینها نباید روزه بگیرند، اما افراد عادی که روزه گرفتن برایشان منعی ندارد می توانند روزه بگیرند به شرط آنکه وعده سحری را به طور حتم بخورند و از خوردن غذاهای شیرین و چرب در وعده سحری بپرهیزند، وعده افطار را نیز بخورند آن هم از تمام گروههای غذایی اعم از غلات، پروتئین، سبزیجات، لبنیات و میوه و در فاصله افطاری تا سحری نیز 10 تا 15 لیوان آب مصرف کنند.

وی اظهار کرد: با توجه به وجود کرونا برای روزه گرفتن منعی وجود ندارد ضمن اینکه روزه داری با افزایش متابولیسم بدن و دفع مواد سمی از آن می تواند به سیستم ایمنی بدن کمک کند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: توصیه موکد ما آنست که افراد در معرض بیماری قرار نگیرند و از همین بابت توصیه های مکرر ما بر ماندگاری آنان در خانه است آنهایی هم که شاغلند با رعایت نکات بهداشتی روزه بگیرند و اگر هم در معرض ویروس قرار گیرند چه مخاط خشک و یا تر باشد ویروس کار خودش را انجام می دهد پس بایستی در معرض بیماری قرار نگیرند.

سلمان زاده یادآور شد: قرار نیست همه اصناف به هر شکلی مغازه هایشان را باز کنند متاسفانه از موضوع فاصله گذاری هوشمند سوء تعبیر شده و تمامی اصناف مغازه هایشان را باز کرده اند، نباید این گونه باشد، از اصنافی که در لیست بازگشایی اند تقاضا داریم که به طور حتم وارد سامانه سلامت به نشانی salamat.gov.ir شوند و فرم مربوطه را پر کنند و کد هم بگیرند در غیر این صورت ضمن برخورد با واحد صنفی مغازه وی نیز پلمپ می شود. امروز آخرین فرصت نام نویسی صنوف در سامانه سلامت است، تیمهای مشترک از فرمانداریف مرکز بهداشت، اتاق اصناف و سازمان صمت بر کارکرد صنوف نظارت مستمر دارند و اگر صنفی کد را نداشته باشد با آن برخورد جدی می شود.

وی با تاکید دوباره بر تعطیلی اصناف پرخطر، گفت: مردم بدانند که وضعیت جدید به معنی حضور آزادانه شان در خیابانها نیست و همچنان دستور بر ماندگاری در منزل و خروج تنها در موارد ضروریست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی آبادان خرمشهر شادگان کرونا آزمایشگاه وزارت بهداشت بیماری کرونا پس از بهبودی مرکز نفس سلمان زاده طور حتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد