Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@09:15:37 GMT

سال آینده 50 هزار نمونه ژنتیک از مجرمان گرفته می شود

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۲۹۱۱۴

سال آینده 50 هزار نمونه ژنتیک از مجرمان گرفته می شود

تهران - ایرنا - رییس بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز در سال آینده (1397) 50 هزار نمونه ژنتیکی از مجرمان سابقه دار گرفته می شود.

به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه سازمان پزشکی قانونی کشور، رضا رئوفیان در اختتامیه نشست روسای مراکز پزشکی قانونی کشورهای منطقه افزود: تا پایان سال جاری تعداد نمونه های اخذ شده از زندانیان سابقه دار به 35 هزار نمونه خواهد رسید که در نظر داریم تعداد نمونه ها را برای سال آینده افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمونه گیری از افراد مجرمی که در سازمان زندان ها دوره محکومیت خود را طی می کنند انجام می شود که جرایم علیه کشور، جرایم علیه اشخاص، جرایم دربرگیرنده مواد مخدر و جرایم منافی عفت و غیر اخلاقی و جرایمی که منجر به صدمه اموال عمومی می شود در اولولیت این جرایم قرار می گیرد.
به گفته وی، نمونه گیری از مجرمانی انجام می شود که حداقل دو بار سابقه تکرار جرم دارند و محکومیت بیش از 9 ماه برای آن ها در نظر گرفته شده است.
رییس بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران با تأکید بر اصل محرمانه بودن اطلاعات افراد در بانک اظهار داشت: اطلاعات ژنتیکی افراد به صورت محرمانه در بانک ذخیره می شود بنابراین با توجه به رعایت این موضوع، نرم افزار مورد استفاده در بانک، به صورت اختصاصی طراحی و در بانک مورد استفاده قرار گرفت.
وی با اشاره به فعالیت 10 آزمایشگاه ژنتیک در کشور و نقش این آزمایشگاه ها در کشف جرایم و تعیین هویت در حوادث دسته جمعی، یادآور شد: آزمایشگاه های ژنتیک و بانک اطلاعات هویت ژنتیک فرایند کشف جرم را متحول کرده است و پزشکی قانونی به عنوان یک مجموعه متعهد و متخصص وظیفه دارد به درخواست های قوه قضائیه پاسخ دهد که در پاسخ دهی به این درخواست ها، نقش آزمایشگاه های ژنتیک بسیار قابل توجه و کمک کننده است.
نشست منطقه ای روسای پزشکی قانونی کشورهای اسلامی که روز یکشنبه در دانشگاه الزهرا برگزار شد و تا هشتم اسفند ادامه داشت.
این نشست با حضور نمایندگان کشورهای الجزایر، بنگلادش، مصر، اندونزی، عراق،, اردن، قزاقستان، لبنان، لیبی، پاکستان، فلسطین، سوریه، ترکیه و ترکمنستان برگزار شد.
اجتمام ** 7268 ** 1418
** آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۹۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

ایسنا در گزارشی نوشت: قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902924

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • تأکید پلیس به برخورد قاطع با سرقت و کشف جرایم
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • نقاب پشت نقاب
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت