Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به آماده سازی مرحله نخست آزمایشگاه پژوهشگاه فضایی ایران، از راه اندازی فاز دوم آزمایشگاه فضایی ایران تا ماه های آینده خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات ؛ حسن حدادپور افزود: از زمانی که پژوهشگاه فضایی در حوزه وزارت ارتباطات قرار گرفته است، حمایت های این وزارتخانه به حرکت پژوهشگاه شتاب داده است و از نظر بودجه ، امکانات و پشتیبانی مشکلی وجود ندارد و ان شاءالله با تلاش محققان در این حوزه، به نتایج دلخواه می رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آماده سازی فاز نخست آزمایشگاه پژوهشگاه فضایی ایران ، تاکید کرد: فاز دوم این آزمایشگاه نیز در دو مرحله طراحی شده که مرحله نخست آن برای پشتیبانی دو ماهواره ناهید 2 و سها طراحی شده است که تا چند ماه آینده، مرحله نخست فاز دوم بهره برداری می شود.رییس پژوهشگاه فضایی کشور افزود: مرحله دوم فاز دو آزمایشگاه برای ماهواره های عملیاتی سنجشی و مخابراتی هدف گذاری شده است که تا پایان سال 1397 اجرایی می شود.وی با اشاره به ویژگی های ماهواره ناهید( 1 ) و ( 2 )گفت: ناهید 1 از سه فناوری کنترل وضعیت سه محوره ، ارتباط مخابراتی و یکی هم پنل خورشیدی باز شونده برخوردار است اما در ناهید 2 داده های ناهید 1 را تثبیت و کنترل وضعیت سه محوره را از ناهید 1 بهتر خواهیم کرد و تعیین موقعیت رادیویی ماهواره را در سطح زمین قرار می دهیم .حدادپور ادامه داد: تاکنون ماهواره های کشور دارای طول عمر محدود و مدار حرکتی در حال تغییر بوده اند اما در این ماهواره سیستم پیشران نصب شده است و ارتفاع مداری خود را می تواند حفظ کند و همچنین می تواند بین دو نقطه زمین یک ارتباط تلفنی برقرار کند و در کنار این ویژگی ها، فناوری هایی جدیدی نیز آزمایش می شود.وی درباره تعامل با دانشگاه ها در حوزه ساخت ماهواره نیز با بیان اینکه در چند حوزه در حال تعامل با دانشگاه ها هستیم افزود: این همکاری ها در حوزه فعالیت های پژوهشی مشترک است که درحال عقد قراردادهایی در این حوزه هستیم و در زمینه زیرمجموعه های ماهواره نیز با برخی از دانشگاه ها همکاری می کنیم.رییس پژوهشگاه فضایی کشور گفت: انسجامی که در دنیا ضد ما شکل گرفت؛ بعد از برجام از هم پاشید که آثار خود را به تدریج نمایان می کند و همین که ایران می تواند هواپیمایی مانند ایرباس خریداری کند و تحویل بگیرد به این معنی است که یک حلقه ازحلقه های تحریم شکسته شده است و بتدریج سایر حلقه ها نیز شکسته می شود .وی درباره مشکلاتی که در حوزه دستیابی به فناوری در پژوهشگاه وجود دارد، افزود: به غیر از حوزه پرتاب ماهواره که موضوع جداگانه ای است در حوزه ماهواره مشکل غیر قابل حلی نداریم و تمام فناوری های مورد نیاز ماهواره های سنجشی و مخابراتی با کمی فاصله در دسترس هستند و با تلاش بیشتر امکان تحقق آنها وجود دارد.حداد پور تصریح کرد: در بعضی از حوزه های این بخش تجربیاتی در کشور وجود دارد و در حوزه های دیگری که این تجربیات وجود ندارد نیز دست یافتن به آنها خیلی هم دور نیست .وی درباره میزان رضایت از عملکرد پژوهشگاه فضایی ایران نیز گفت : طبق برنامه ریزی های انجام شده به اهداف خود در اجرای برنامه رسیدیم و ناهید 1 آماده تحویل شد و امیدواریم امسال نیز دستاوردهای خوبی در این زمینه داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو رنکینگ المپیکی را در ماه می منتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین‌المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین‌ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم،  مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران  با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.  

در وزن ۵۷- کیلوگرم،  ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب  طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم  جای گرفت.  

 در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛  سیده نرگس میرنوراللهی  با ۹۳.۸۴ امتیاز  در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است.

در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی  با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن  ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه  سیزدهم جهان قرار گرفت.  

در وزن ۶۸- کیلوگرم، متین رضایی  با ۲۰۰.۴۰ امتیاز  و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است.  رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم،  مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیاز و بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛  میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد.

در وزن ۸۰+ کیلوگرم، آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم جای دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • صعود ناهید کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران