Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افتتاح مرکز رشد جدید دانشگاه با ظرفیت ۳ آزمایشگاه طی دو ماه آینده خبرداد وگفت: فعال کردن بخش خصوصی به تنهایی رشد نوآوری را به همراه ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل، دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در همایش دو روزه پلی به سوی آینده، نوآوری وکارآفرینی دردانشکده پزشکی دانشگاه گیلان اظهارکرد: مسیری که دانشگاه علوم پزشکی درنظر گرفته براساس دانش محوری، پرهیز از آزمون وخطا و تکیه برشواهد و تجربه های موفق درکشور و دنیا پایه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال گذشته موفق شدیم نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی گیلان را برای ده سال آینده طراحی کنیم، عنوان کرد: زمان نسبتا طولانی برای این کار صرف شد و با وسواس به این کار پرداختیم و برای طولانی شدن مورد انتقاد قرار گرفتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید براینکه نیاز به هماهنگی و آینده نگری داشتیم و با طراحی نقشه راه به این موارد رسیدیم، افزود: پیشرو بودن در دانشگاه های نسل سوم، کارآمدی در ارائه خدمات و پیشگامی در شاخص هایِ سلامت از چشم ندازهایِ طراحی نقشه راهبردی است.

یوسف زاده تکیه بر نقشه راهبردی را راه نجات کشور دانست وگفت: این راه به توسعه کشور منتهی می شود واگر کشور می خواهد در عرصه بین الملل جایگاه مناسب داشته باشد این مسیر اجتناب ناپذیر است.

وی با تصریح براینکه عدالت به معنی دراختیارقرار دادنِ فرصت ها به همه است، خاطرنشان کرد: درشروع کارمان شرکت های دانش بنیان نداشتیم اما هم اکنون درآستانه راه اندازی آن هستیم.

رئیس علوم پزشکی گیلان با تاکید برارزش آفرینی برای ذی نفعان بیان کرد: یک ذی نفع دیگر درحال اضافه شدن به ماست و آنها کسانی هستند که ایده های خلاقانه و نودارند.

یوسف زاده با بیان اینکه ایده های خلاقانه اگر پاسخ مناسب داده نشوند فروکش می کنند، افزود: این چشمه می تواند عطش جامعه را برطرف کند وباید مورد استفاده قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه علوم پزشکی ۵ میلیون دانشجو دارد و هرسال یک میلیون نفر به دانشجویان فارغ التحصیل اضافه می شوند، گفت: تعداد دانشجوهای ما ازجمعیت برخی کشورهای اسکاندیناوی بیشتر است اما درتولید ایده جایگاه آنها را نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: سیاست دولت برکوچک شدن قرار گرفته است اما ذهنیت جامعه به این شکل است که برای اینکه به اشتغال اعتماد داشته باشد، باید افراد شغل دولتی دراختیار بگیرند.

یوسف زاده با اعلام اینکه کشور ژاپن با دوبرابر جمعیت ما ۳۰۰ هزار نفر در بخش دولتی دارد اما وزارت بهداشت ما به تنهایی ۴۰۰ هزار نفر پست دولتی دارد، ابرازکرد: میزان برنامه ها و فعالیت هایِ ما برای اشتغال، متناسب با حجم نیازهای ما نیست.

وی با اشاره به اینکه فعالیت برای رقابت درعرصه بین المللی به سختی صورت می گیرد، افزود: ما با همان روش هایِ گذشته به نتایج گذشته می رسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: اگر کشور ما ازلحاظ فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دررتبه های بالای دنیا قرار دارد، فرصتی برای ماست و تهدید نیست.

یوسف زاده با بیان اینکه فعال کردن بخش خصوصی به تنهایی رشد نوآوری را به همراه ندارد، اعلام کرد: مرکز رشد جدید دانشگاه با ظرفیت ۳ آزمایشکاه طی یکی دوماه آینده افتتاح می شود.

وی به ثبت ۶۶ شرکت دانش بنیان و ۹ هسته فناور اشاره واظهار کرد: این ها اتفاقاتی بود که درابتدای سال وجود نداشت ولی درپایان سال تحقق پیدا کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: این همایش به منظور دست یابی به درک و تعریف مناسب از کارآفرینی و استفاده ازتجربه کشور در عرصه کار آفرینی برگزار می شود.

دکترآبتین حیدر زاده دبیرهمایش پلی به سوی آینده، نوآوری وکارآفرینی نیز دراین مراسم گفت: این همایش پلی دوطرفه ببین هیئت علمی وشورای راهبردی دانشگاه است و بعد از تنظیم برنامه راهبردی دانشگاه هیچ برنامه ای بدون هماهنگی ذی نفعان انجام نمی شود

وی با بیان اینکه نمی توانیم برنامه راهبردی را اجرا کنیم اما درمدیریت و ترجمان دانش به نقطه مشترک نرسیم، اظهارکرد: برگزاری این همایش برای حرکت در این راستا به ما کمک می کند.

دبیرهمایش پلی به سوی آینده، نوآوری وکارآفرینی توصیف ویژگی های دانشگاه نسل سوم، تیببن نقش علوم پزشکی درتوسعه کارآفرینی، توصیف ارتباط دانشگاه با صنعت را ازجمله اهداف این همایش بیان کرد: مدیریت دانش و دانش کاربردی، دانشگاه نسل سوم وکارآفرین و آینده پژوهی درآموزش و سلامت از جمله محورهای همایش است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی